17 °c

Ford Ranger "Su Geçişli Parkur Test Sürüşü" Erzurum'da

ERZURUM (AA) - Ford Otosan tarafından Türkiye'de ilk defa uygulanan "Su Geçişli Parkur Test Sürüşü" etkinliği Erzurum'da düzenlendi.Yalova'dan sonra ikinci olarak Erzurum Cindilli Ford Bayisinde düzenlenen etkinlikte, Ford Ranger'ın Türkiye'de ilk kez uygulanan 80 santimetre derinliğe kadar suda ilerleyebilme kabiliyeti ile yan geçiş ve çapraz geçişi tanıtıldı.Ford Otosan...

Ekonomi Haberi
Ford Ranger Su Geçişli Parkur Test Sürüşü Erzurum'da
Ford Ranger "Su Geçişli Parkur Test Sürüşü" Erzurum'da

ERZURUM (AA) - Ford Otosan tarafından Türkiye'de ilk defa uygulanan "Su Geçişli Parkur Test Sürüşü" etkinliği Erzurum'da düzenlendi.

Yalova'dan sonra ikinci olarak Erzurum Cindilli Ford Bayisinde düzenlenen etkinlikte, Ford Ranger'ın Türkiye'de ilk kez uygulanan 80 santimetre derinliğe kadar suda ilerleyebilme kabiliyeti ile yan geçiş ve çapraz geçişi tanıtıldı.

Ford Otosan Ticari Araçlar Satış Bölge Müdürü Sait Ülger, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, parkurdaki havuzun derinliğinin 80 santimetre olarak hazırlandığını belirten Ülger, "Böyle bir parkur çalışması Türkiye'de daha önce hiç yapılmamıştı. Biz Ford Otosan olarak bunu Türkiye'de 9 şehirde yapacağız. Öncelikle Yalova'da başladık, Erzurum ikinci noktamız." dedi.

Müşterilerin parkur alanında çeşitli etkinliklerle vakit geçirmenin yanında aracı yakından tanıma fırsatı bulduğunu ifade eden Ülger, şunları söyledi:

"Buradan sonra parkur Şanlıurfa'ya taşınacak ve sonrasında Hatay, Konya, Eskişehir, Fethiye ve İstanbul'da yer alacak. Ranger ürünümüze çok güveniyoruz. Çeşitli donanım seçenekleri var. 4x2 ve 4x4 çekiş, manuel ve otomatik olarak şanzıman seçenekleri var. 81 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla müşterilerimiz showroom'larda görebilir. Parkurumuzu 80 santimetrelik su geçişiyle başlatıyoruz. Daha sonra çapraz geçişler ve yan geçiş var. Burada yaklaşma ve uzaklaşma açılarını ve su geçişini test ediyoruz. Ranger, segmentinde en yüksek su geçiş kapasitesine sahip. Testi gerçekleştirdiğimiz araçta 3,2 litrelik bir motor bulunuyor. Bu motor 200 beygir güce sahip ve yaklaşık 470 nevton metretorkluk değeri var. Bu motor, segmentindeki en güçlü motor. Arazi kabiliyetlerini sağlaması için eğim iniş kontrolü, yokuş kalkış desteği ve diferansiyel kilit gibi özelliklerimizi aracımızda bulabilirsiniz."

Test sürüşlerinden sonra güzel geri bildirimler aldıklarını kaydeden Ülger, müşterileri memnun kalınca kendilerinin de memnun olduklarını sözlerine ekledi.


Sıradaki Haber