17 °c

Vergi dairelerinde yapılandırma mesaisi

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da, vergi ve prim borçları başta olmak üzere, bazı alacakların yeniden yapılandırılması ödemeleri için gece de açık tutulan vergi dairelerinde yoğunluk oluştu.Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın, "Kimse merak etmesin, herkes parasını ödeyecek. Arkadaşlara 'Kuyruğa giren hiçbir vatandaş, isterse saat 24.00'ü geçsin, o vergi dairesinden boş dönmeyecek'...

Ekonomi Haberi
Vergi dairelerinde yapılandırma mesaisi
Vergi dairelerinde yapılandırma mesaisi

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da, vergi ve prim borçları başta olmak üzere, bazı alacakların yeniden yapılandırılması ödemeleri için gece de açık tutulan vergi dairelerinde yoğunluk oluştu.

Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın, "Kimse merak etmesin, herkes parasını ödeyecek. Arkadaşlara 'Kuyruğa giren hiçbir vatandaş, isterse saat 24.00'ü geçsin, o vergi dairesinden boş dönmeyecek' talimatını verdim." sözlerinin ardından İstanbul'daki vergi dairelerinde oluşan yoğunluk gece de devam etti.

Yapılandırdıkları borçlarının ilk taksidini yatırmak için İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığının Kadıköy'deki binasına gelen ve sıra beklemeden ödemelerini yapan mükellefler, uygulamadan memnun olduklarını söyledi.

Mükellefler, işlerinin yoğunluğu nedeniyle ödemelerini gece geç saatlere bıraktıklarını, banka şubeleri kalabalık olduğundan vergi dairesine geldiklerini ifade etti.

Sıradaki Haber