17 °c

Bayramda gidilecek en güzel tatil yerleri

İşte Ramazan Bayramı'nda ister ailenizle ister arkadaşlarınızla planlayabileceğiniz tatil lokasyonları...

Bayramda gidilecek en güzel tatil yerleri
1. Aile Tatillerinin Vazgeçilmezi Erdek

Ailece çıkılan tatillerin en ideal adreslerinden biri olan Erdek, Bandırma’ya 40 dakika mesafede. Marmara Bölgesi’nden çok fazla uzaklaşmayı düşünmeyen ve ekonomik tatil arayışında olanlar için önerebilirim. Burada konaklama için otel ya da pansiyon seçenekleri bulabilirsiniz. Sahile birçok kıyısı olan Erdek’te denize girebileceğiniz güzel plajlar var. Biraz daha sakin ve doğayla iç içe bir plaj ortamı isterim derseniz, 15-20 dakika mesafedeki Ocaklar Köyü’nü veya Ocaklar’dan hemen sonra gelen Narlı Köyü’nü tercih edebilirsiniz.
120
Bayramda gidilecek en güzel tatil yerleri
2. Yurtdışına Gider Gibi Yapmak İçin Kıbrıs

Kıbrıs bizim için vize almadan ve fazla masraf yapmadan ülkeden uzaklaşmanın en kolay yollarından biri sanırım. Birçok seyahat firması şimdiden bayram özel Kıbrıs turlarını hazır etmiş durumda. Dilerseniz bu tarz turlardan faydalanabilir ve bir rehber eşliğinde Kıbrıs’ı gezebilirsiniz. Yok ben bağımsız olmak istiyorum derseniz gitmişken yapmanız gerekenleri şöyle sıralayayım. Bellapais’te gün batımını seyredin, Girne Limanı’nına sıralanmış güzel mekanların birinde akşamınızı geçirin, geleneksel Kıbrıs yemekleri için ise Archway Restoran’a gidin.
220
Bayramda gidilecek en güzel tatil yerleri
3. Damla Sakızı Tadında Günler İçin Cunda Adası

Ayvalık adalarından Cunda, benim gibi ruhu Egeli olanlar için harika bir adres. Taş evleri, dar sokakları, tarihi dokusu, damla sakızı aromalı lezzetleriyle mutlaka görülmesi gereken bir yer. Deniz kenarında uzun saatler geçirmek istiyorsanız, gündüzleri Sarımsaklı Plajı’na gidip, akşamlarınızı Cunda’da geçirebilirsiniz. Gitmişken meşhur Taş Kahve’ye uğramayı unutmayın.
320