17 °c

Onlar bir zamanlar evsiz ve beş parasızdılar

Bugün milyonlarca liralık servetlere sahip ünlülerin şöhret basamaklarını çıkması pek kolay olmadı. Kimi sokakta, kimi arabada yaşadı, beş parasızken rüya gibi bir hayata kavuştular. İşte o ünlü starlar...

Onlar bir zamanlar evsiz ve beş parasızdılar
Danıel Craıg
'James Bond'u canlandırarak sinemanın unutulmazları arasına adını yazdıran İngiliz oyuncu Daniel Craig, bir dönem Londra'daki parklarda yatıp kalkmış. Oyunculuk yapmak isteyen ancak iş bulamayan Craig, yarı zamanlı garson olarak çalışıp banklarda uyumuş.
16
Onlar bir zamanlar evsiz ve beş parasızdılar
Jennıfer Lopez
18 yaşındayken dansçı olma hayalleri kuran Jennifer Lopez, üniversiteye gitmesini isteyen annesinin sözünü dinlemeyip evden ayrılmış. Bir dans stüdyosuna kaydolan Lopez, buradaki bir kanepede yaşamaya başlamış. Geçtiğimiz yıl 28.5 milyon dolar kazanan Lopez, o günler için "Evet evsiz kaldım ama anneme bunu yapmam gerektiğini göstermiş oldum" diyor.

26
Onlar bir zamanlar evsiz ve beş parasızdılar
James Cameron
Usta yönetmen James Cameron, 'Terminator' filminin senaryosunu yazarken arabasında yaşıyormuş. Bu süreçte 'Terminator'u filme çekebilmek için stüdyolarla görüşen Cameron, sonunda senaryosunu yapımcı Gale Anne Hurd'a 1 dolara satmış. Film, dünya çapında 77 milyon dolar hasılat elde ederken, Cameron da başarılı bir yönetmen olarak adını duyurmayı başardı.
36