15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit düşen Ömer Halis Demir'in adı kötü niyetli kullanıma karşı tescillendi.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir'in eşi Hatice Halisdemir tarafından yapılan başvuru üzerine şehidin ismi, Türk Patent ve Marka Kurumunca tescillendi.
16
Balıkesir ve Çanakkale'de faaliyet gösteren Batu Patent'in kurucu ortağı ve avukatı Onur Turgut, şehit Ömer Halisdemir'in eşi Hatice Halisdemir'in şehidin ismi üzerinden kazanç sağlamaya çalışan kötü niyetli kişilere engel olmak amacıyla onun ismini marka olarak tescil ettirmek için müracaat ettiğini söyledi.
26
Bu konuda firma olarak Hatice Hanım'a destek sağladıklarını belirten Turgut, "Tescil işlemini tamamlamanın ve şehidimizin büyük fedakarlığına karşılık bizlere düşenden az bir kısmını bu tescil işlemi ile yerine getirmenin huzurunu yaşamaktayız." dedi.