17 °c

16 yaşında onunla birlikte oldum!

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile aşk yaşayan Kıvılcım Ural, Duymayan Kalmasın programında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

16 yaşında onunla birlikte oldum!
Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile aşk yaşayan Kıvılcım Ural, Duymayan Kalmasın programında açıklamalarda bulundu. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Kıvılcım Ural hakkında çıkan haberlere ve Seçkin Piriler'in iddialarına yanıt verdi. Konuyla ilgili suskunluğunu koruyan Kaan Tangöze'nin, sevgilisinin bu açıklamaları hakkında ne diyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.
128
16 yaşında onunla birlikte oldum!
Rockçı Kaan Tangöze, şarkıcı Kıvılcım Ural'a aşık olunca 2 çocuğunun annesi Seçkin Piriler'den 2016'da boşanmıştı. Seçkin Piriler'in 7 yaşındaki oğlu Hakan'ı 'Artık dayanamıyorum' diyerek evden kovduğu, Kaan'ın oğlunu alıp İstanbul'da otele yerleştiği iddiası var. Dün Kıvılcım Ural, Instagram'da 'Doğurmakla ana olunmuyor. O çocukları annelerinden çok ben düşünüyorum' diye yazdı. Seçkin Piriler de Kıvılcım Ural'a dava açtı.
228
16 yaşında onunla birlikte oldum!
Bugün Duymayan Kalmasın adlı magazin programına katılan Kıvılcım Ural şunları söyledi:

* Biz 2,5 yıldır birlikteyiz. 6 yıllık bir ilişkimiz hiç olmadı. Ben insanları korumak için sustum. Özel hayatımı deşifre etmek istemiyorum. Biz Kaan ile dert ortağıyız.
328