17 °c

Aşkı hayranlarında buldular!

Hayranı olduğunuz ünlüler her zaman kendi dünyalarından isimlerle evlenmiyor. Bazı isimler var ki kendisine hayran olan kişilerle evleniyor. İşte hayranıyla evlenen ünlü isimlerden bazıları...

Aşkı hayranlarında buldular!
Tarkan-Dilek Pınar
Tarkan, fanı olan Dilek Pınar’la 2010 yılında bir konserinde fotoğraf çekiminden sonra sık sık bir araya gelmeye başladılar. Güzel bir arkadaşlık kuran ikilinin kısa zaman sonra arkadaşlıkları aşka dönüştü. Çift, 9 Nisan Cuma günü dünya evine girdi.
111
Aşkı hayranlarında buldular!
Ebru Şallı-Harun Tan
Onların evliliğinin mimarı Harun Tan. Çift, Karamürsel mağazalarının ortaklarından Tan'ın planladığı ve kurguladığı bir oyun sayesinde tanıştı. Tan, sahibi olduğu YKM firmasının katolog çekimleri için uzun süredir ilgi duyduğu Ebru Şallı ile çalışılmasını istedi. Ajansı aracılığıyla Ebru Şallı ile anlaştı. Tah, iki gün süren katalog çekimleri boyunca bir an bile setten ayrılmadı. Çekimler sırasında Şallı ve Tan arasında başlayan yakınlık evliliği kadar uzandı.
211
Aşkı hayranlarında buldular!
Ece Yosmaoğlu- Ozan Doğulu
Bir Sezen Aksu konserinde hayranı olduğu müzisyen Ozan Doğulu ile kuliste tanışma fırsatı bulan Yosmaoğlu onunla 4 yıl boyunca flört etti. Sonunda çift seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı bir törenle dünyaevine girdi. Çift evlendiklerinde ilk bebeklerini bekliyordu.
311