17 °c

Ayak fetişistiyim... Saklamam!

Pascal Nouma Beşiktaş’ın unutulmaz futbolcularından. Nouma siyahi oluşu, eğlenceye düşkünlüğü ve samimiyetiyle Türkiye'de çok sevildi. Posta'ya samimi açıklamalarda bulunan Nouma, "Hayatımın kadınını bulursam yine evlenirim” diyor.

Ayak fetişistiyim... Saklamam!
Sadece futbol deyip orada durmadınız!

Hayatımın çok uzun bir dönemi futbolla geçti, her gün antrenman, disiplin, kamplar, otellerden sonra artık insan değişiklik istiyor. Tabii ki futboldan kopmadım. Sevdiğim takımın, Beşiktaş’ın taraftarıyım artık. Şu aralar oğlumun üstüne eğildim. Babam milli futbolcuydu, ben de fena değildim. Şimdi bakıyorum oğluma, genler ona da geçmiş. İyi futbolcu olacak.
115
Ayak fetişistiyim... Saklamam!
Şimdi hangi işler var hayatınızda?
Şu ara fena yoğunum. Haftanın neredeyse 4-5 günü DJ kabinindeyim. Eylül sonuna kadar Bodrum’dayım. Kadir Çöpdemir ile yaptığımız radyo programı ‘Aragaz’ devam ediyor. Senede bir ay dinleniyoruz. Metro FM’de Danilo Zanna ile de bir program yapıyorum. Programa Burcu Esmersoy’u da dahil ettik. ‘Şevkat Yerimdar’da oynadım biliyorsun, çekimleri bitti.
215
Ayak fetişistiyim... Saklamam!
Acun Ilıcalı’nın ‘Survivor’ gibi işlerinde de vardınız. “Gel yeniden böyle bir yarışma var” dese, gider misiniz?
İki kez ‘Survivor’a gittim, tekrar gideceğimi sanmıyorum. Ama ‘Yok Böyle Dans’ tekrar yapılsa zevkle giderim. Beğendiğim bir projeydi.

Çok çalışmanızda, çocukluğunuzdaki yokluğun etkisi büyük mü?

Yok, kesinlikle değil. Hayatımın olgunluk dönemindeyim ve sorumluluklarım arttı. Yoksa herhangi bir şeye öfkem ya da para hırsım yok. Sonuçta futbola erken yaşta başladım, parayla da erken yaşta tanıştım.
315