17 °c

Ayrılığı doğruladı! Nişanı attık

Kasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Alişan ve Eda Erol ani bir kararla yollarını ayırdı. Alişan sosyal medyadan ayrıldıklarını "Eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur" diyerek doğruladı.

Ayrılığı doğruladı! Nişanı attık
1,5 ay sonra evlenmeyi planlayan Alişan ile Eda Erol ani bir kararla yollarını ayırdı. Sosyal medyadan ayrılığı doğrulayan Alişan "Eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur" şeklinde açıklama yaptı.
111
Ayrılığı doğruladı! Nişanı attık
Alişan yaptığı açıklamada "Eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur. Birlikteliğimizin evlilikle noktalanmasını isterdik. Maalesef olmadı. Nişanlılık zaten birbirini tanıma sürecidir. Biz bu süreçte anlaşamayacağımızı anladık" ifadelerini kullandı.
211
Ayrılığı doğruladı! Nişanı attık
Alişan instagram hesabındaki açıklamasına şu sözlerle devam etti: "Konuşarak karşılıklı ayrılık kararı alıp ailelerimize bildirdik. Onlar bizleri barıştırmak için gerekli çabayı sarfettiler sağ olsunlar. Ama iki yetişkin olarak biz verdiğimiz karardan eminiz. Bu ayrılık kararından sonra kötü hikaye taraflar birbirine düşman, küs ya da karşılıklı iddalar beklemeyin. Eda benim hayatımda hep iyi ve hanımlığı ile hatırlanacak biri ve ailesi"
311