17 °c

"Bugün olsa yine o tokadı atarım"

90'ların unutulmaz isimlerin biri Sevda Demirel... Hande Ataizi’ne attığı tokatla gündeme bomba gibi düşmüştü. Son günlerdeki yorumlarıyla yine dikkatleri üzerine çeken Demirel, Posta'ya verdiği röportajda ‘Bugün olsa yine o tokadı atarım’ diyor.

Bugün olsa yine o tokadı atarım
Anadolu yakasında şöhretli görmeye alışkın değiliz!

Doğru! Avrupa yakasında kötü arkadaşlıklar, saçma sapan mutsuzluklar yaşamaktansa sadece ‘Sevda’ olduğum bir sitede yaşıyorum.
129
Bugün olsa yine o tokadı atarım
Ne değişti?
İçimdeki hırslı, hırçın Sevda’yı burada yok ettim. Sürekli bir yarış vardı, hafif bir şuursuzluğum vardı. Olgunlaştım, kendimi törpüledim.

Almanya doğumlusunuz…

Evet, 16 yaşında İstanbul’a geldi, annem babam ayrılınca. Aynı anne babadan bir ağabeyim var; ama babam çok çapkınmış rahmetli! Resmi beş evliliği var, sayısız da birlikteliği! Çok paylaşımcı bir adam! Bildiğim 6 kardeşiz. Ama vefat etmeden bir şey itiraf etti. Yunanistan’da bir şarkıcı kadınla birlikte olmuş, ablam varmış!

229
Bugün olsa yine o tokadı atarım
Peki anneniz?
Annem de sonra evlendi; çok müthiş bir insanla. Babamın cenazesini kaldıran biri, o kadar iyi kalpli düşün. Annem hala her şeyim, çok büyük dayanağım.

Dağınık bir aileniz var, olmasaydı her şey farklı olur muydu?

Tabii, üniversite okur; başka bir şey yapardım büyük ihtimal. Yanlış bir şey yaptım mı, sanmıyorum… Ama şöhretli olmayı hep istedim. Galiba ailemde görmediğim sevgiyi, şöhret olarak alırım sandım.

Öyle mi hakikaten?

Hırsızlık yapmadım, kimsenin çocuğunu kötü yola sevketmedim, evli bir adamla birlikte olmadım. Ha dergilerde o seksi pozları vermekse hata, o da değil! Çünkü yaptığım işin bir uzantısıydı.
329