17 °c

Demet Şener'den bikinili poz açıklaması!

Demet Şener, sosyal medyada paylaştığı ve çok konuşulan bikinili fotoğrafıyla ilgili konuştu. Şener, İbrahim Kutluay ile birlikteyken bikinili fotoğraf vermediği iddialarına sert çıktı.

Demet Şenerden bikinili poz açıklaması!
Sosyal medya hesabını sık kullanan isimlerden Demet Şener, sabah saatlerinde Instagram hesabından bikiniLİ bir fotoğtafını paylaştı. Birçok haber sitesi bu fotoğrafı, ''Demet Şener yıllar sonra bikinili poz verdi'', başlıklarıyla haber yaptı.
121
Demet Şenerden bikinili poz açıklaması!
Demet Şener, bu haberler üzerine yine Instagram hesabından oğlu Ömer ile çekilmiş, bikinili fotoğrafını paylaştı. Demet Şener, paylaştığı fotoğrafa şu mesajı yazdı:

''15 yıl sonra ilk defa bikinili diye haber yapanlar bu hesabınıza göre Ömer'in 18 yaşında olması lazım. Not: Bu fotoğraf Hürriyet gazetesi ana kapaktan yayınlanmıştı. Yıl 2012 olması lazım. O eleştri yapanlar için önümde arkamda deniz ya da havuz yok 2) Annler de bikini giyer 3) Evliyken de bikini giyiyordum sevgiler"
221
Demet Şenerden bikinili poz açıklaması!
Demet Şener ve İbrahim Kutluay’ın 12 yıllık evliliği ihanet nedeniyle bitiyor. Dava bir yıldır çekişmeli şekilde sürüyor. Levent’teki evinde bizi tüm zarafetiyle karşılayan Demet Şener, yaşadığı sancılı süreci ilk kez POSTA’dan Oya Çınar'a anlattı.
321