17 °c

Onları görünce 3 gün kustum!

Türkiye'nin en gözde top modellerinden biriyken aşkı için mesleğine ara veren ancak yıllar sonra aldatıldığını öğrenip boşanma sürecine giren Demet Şener yaşadıklarını anlattı.

Onları görünce 3 gün kustum!
Çok uzun bir aradan sonra ‘Stil Avcıları’ isimli programla ekranlara dönen Demet Şener Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuştu. İşte o röportaj...

Bir dönem dergi kapaklarını süsleyen bir evlilik hikâyeniz ve sizin de “Asla ayrılmayız” gibi açıklamalarınız vardı. Şimdi yaşananlara bakınca insan, bunların ne kadarı gerçek, ne kadarı roldü diye düşünüyor...

- Hepsi gerçekti. Hayatımı rol yaparak yaşayamam. Aramızda en ufak bir samimiyetsizlik yoktu. Gözüne gerçekten aşkla bakıyordum.
118
Onları görünce 3 gün kustum!
Peki İbrahim Bey?

- O da bana öyle bakıyordu. Bu kadar güzel karşılık almasam, bu kadar emek vermezdim. Kendi adıma konuşayım, ben sevilmediğim yerde hiçbir zaman durmam. Zaten aldatmayı duyduğum anda bir saniye bile düşünmedim.

Yani siz büyük bir yalanın içinde mi yaşamışsınız?

- Evet. Dört yıl, 2012’den beri bir yalanın içinde yaşamışım. Herhalde ilişkileri o dönem başlamış.

İnsan dört yıl eşine nasıl rol yapar?

- Oscar goes to İbrahim Kutluay Keşke oyuncu olsaydı.
218
Onları görünce 3 gün kustum!
Aldatılma hikâyesiyle ilgili sektörde bir sürü şey konuşuluyordu. Hiç mi şüphelenmediniz?

- Hiç! “Ben yaparım, İbrahim yapmaz” derdim, her dakika yanımdaydı. Bana aşkla bakıyordu. Tabii dedikoduları duyuyorduk ama kimse net olarak bir şey anlatmamıştı. Ne zaman gözümle gördüm, anladım.
318