17 °c

Rolleriyle akıllara kazınan ünlüler

Bazı oyuncular üzerinden yıllar geçse de can verdikleri karakterle akıllara kazınıyor. İşte ünlü oyuncular ve üzerine yapışan o roller...

Rolleriyle akıllara kazınan ünlüler
Öylesine özdeşleşiyorlar ki ekranda ya da perdede can verdileri karakterle, bazen gerçek isimleri bile hatırlanmıyor. Kimi bundan memnun kimi de o efsaneyi yıkmaya çalışıyor.
113
Rolleriyle akıllara kazınan ünlüler
İnci Türkay da ekrandaki en önemli çıkışını Sihirli Annem dizisiyle yapmıştı. O kadar ki herkes onu o dizideki karakteriyle hafızalarına yerleştirdi. Hep de o dizinin sevimli ve sihirli annesi olarak hatırladı.

Belli ki Türkay, anlayışlı ve sevimli anne rolleri için biçilmiş kaftandı. Oyuncu, Cuma'ya Kalsa dizisinde de yine böyle bir anneyi canlandırıyordu.
213
Rolleriyle akıllara kazınan ünlüler
Beren Saat'in kariyerinin en parlak rolü kuşkusuz Aşkı Memnu dizisinde canlandırdığı Bihter karakteriydi. Ardından rol aldığı Fatmagül'ün Suçu Ne dizisindeki kostümleri de karakteri de önceleri benimsemekte güçlük çekti seyirci.

Bir sonraki sezon rol aldığı İntikam'da yine Aşkı Memnu'da olduğu gibi "zengin ve güçlü kadın" imajına döndü.

Bu durum, hayranlarını da memnun etti. İşte sosyal medyadaki platformlarda seyircinin en çok hoşlandığını ifade ettiği nokta da buydu. "İhtişam bir kadına bu kadar mı yakışır" yorumu durumu özetliyordu.
313