17 °c

Rüya gibiydi ama bitti!

Onların büyük aşklarına şahit olduk. Bazılarının ilşkileri yıllar sürerken bazıları bir yılı tamamlayamadan ayrılık kararı aldı. Her birinin rüya gibi başlayan evlilikleri tek celsede bitti. İşte ünlü isimlerin mutsuz sonla biten evlilikleri...

Rüya gibiydi ama bitti!
ASLI ENVER - BİRKAN SOKULLU

Oyuncu Aslı Enver'in meslektaşı Birkan Sokullu ile evliliği üç yıl sürdü. Enver'in “Şiddetli geçimsizlik nedeniyle evliliğin temelden sarsıldığı, karşılıklı fikir uyuşmazlığı yaşadıkları” gerekesiyle açtığı dava tek celsede karar bağlandı ve ünlü çift boşandı.
123
Rüya gibiydi ama bitti!
223
Rüya gibiydi ama bitti!
MUSTAFA CECELİ - SİNEM CECELİ

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli eşi Sinem Ceceli 9 yıllık evliliğini tek celsede sonlandırdı. Eşiyle evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırdıklarını ifade eden Ceceli: "Üzülerek belirtiriz ki evlilik birliğimizi aldığımız ortak karar sonucu anlaşmalı olarak sonlandırmış bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte özellikle çocuğumuzun her türlü gelişimi için irtibatımız sevgi ve saygı çerçevesinde devam edecektir. Kutsal bildiğimiz ve gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiğimiz aile yaşantımıza dair böyle üzücü bir olayla gündemi meşgul etmek istemezdik. Aile mahremiyetimize bugüne kadar ve bundan sonraki süreçte saygı gösteren herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

323