17 °c

CHP o belgeleri basına dağıttı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Kılıçdaroğlu'nun, Erdoğan'ın yakınlarının Man Adası'nda 1 sterlin sermaye ile kurulan şirkete para transferleri yaptığını öne sürerek gösterdiği belgeleri kamuoyu ile paylaştı.

CHP o belgeleri basına dağıttı
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakınlarının Man Adası'nda 1 sterlin sermaye ile kurulan şirkete para transferleri yaptığını öne sürerek gösterdiği belgeleri kamuoyu ile paylaştı.
129
CHP o belgeleri basına dağıttı
CHP'li Bülent Tezcan, TBMM'de basın açıklaması düzenlendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakınlarının Man Adası'nda 1 sterlin sermaye ile kurulan şirkete para transferleri yaptığını öne sürerek gösterdiği belgeler sonrası kutuyu açtıklarını söyleyen Tezcan, "TBMM'de görüşülsün dedik, ama TBMM'de hakim irade bu konunun görüşülmesinden rahatsız. Biz kutuyu açtık. Belgelerin orijinallerinin bulunduğu kutumuz burada" dedi.
229
CHP o belgeleri basına dağıttı
"NAYLON BİR ŞİRKET"
329