17 °c

Güzelliğinin sırrını açıkladı!

Onlar her zaman güzel, fit ve seksi... Peki nasıl oluyor da böyle kusursuz görünüyorlar? İşte birbirinden güzel ünlülerin güzellik sırları...

Güzelliğinin sırrını açıkladı!
Serenay Sarıkaya

“Küçüklüğümden beri cildime çok iyi bakarım, annem bana öyle bir alışkanlık kazandırdı. 15 yaşımdan beri tonikle, peelingle cildimi temizlerim. Yoğun dönemlerimde ayda bir cilt bakımına giderim. Sağlıklı beslenen biriyim. Suyumu çok güzel tüketirim, gerçekten güzel şeyler yerim. Bunun cildime yansıdığını düşünüyorum.”
113
Güzelliğinin sırrını açıkladı!
Neslihan Atagül

“Güzel ve bebek gibi bir cildin doğuştan bir şans olduğunu veya ulaşmak için çok çaba sarf edilmesi gerektiğini düşünülebilirsiniz, ama aslında yapacağınız ufak şeyler büyük fark yaratıyor. Örneğin bence mutluluk cildi güzelleştiriyor. Sizi mutlu eden şeyleri daha çok yaparsanız, daha çok içten gülerseniz bunun cildinize de yansıdığına inanıyorum. Güzel bir cilt için bol bol su içmek de önemli.”
213
Güzelliğinin sırrını açıkladı!
Bensu Soral

“Annemi arıyorum ve bana balların, kahvelerin, limonların, her seferinde içinde çeşit çeşit şeylerin olduğu tarifler alıyorum ve yüzüme uyguluyorum. İşlemden sonra da yüzüme nemlendirici kremimi sürüyorum. Bazen de sadece cilt bakımına gidiyorum.”
313