17 °c

Liseli kız çetesi: Aklımız yapmadıklarımızda!

Adana'da liseli genç kız, hırsızlık suçundan bir süre önce cezaevine girip çıktıktan sonra kendisini ziyarete gelmeyen arkadaşını diğer arkadaşlarıyla birlikte darp ettikleri iddiasıyla gözaltına alındı.

Liseli kız çetesi: Aklımız yapmadıklarımızda!
Adana'da, Melisa K. (17), 3 kız arkadaşı ile birlikte, hırsızlık suçundan cezaevine konulduğu sırada ziyaretine gelmeyen arkadaşı Buse D.'yi (16) dövdü.

Dayak diyen kızın şikayeti üzerine gözaltına alınan 4 kız, görüntü alan gazetecileri görünce güldü, içlerinden biri de "Cezalar bizi yıldıramaz, yaptıklarımız için pişman değiliz aklımız yapmadıklarımızda" dedi.
112
Liseli kız çetesi: Aklımız yapmadıklarımızda!
Lise öğrencisi Melisa K., 2 ay önce hırsızlık suçundan tutuklandı. Bir süre cezaevinde kalan genç kız, bir süre önce tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Melisa K., cezaevinde bulunduğu sırada kendisini ziyarete gelmeyen arkadaşı Buse D.'yi merkez Çukurova ilçesindeki evlerine çağırdı. Melisa K., eve gelen Buse D.'yi, arkadaşları Burcu K. (19) ile Özge Y. ve Kudret B. (16) ile birlikte dövdü.

Bu olaydan bir gün sonra, 4 kız, eğitim gördükleri lisenin bahçesinde Buse D.'yi ikinci kez dövdü. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Buse D., evine gidip, durumu ailesine anlattı. Ailenin şikayeti üzerine 4 kız, gözaltına alındı.
212
Liseli kız çetesi: Aklımız yapmadıklarımızda!
Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen kızlar, görüntü alan gazetecileri görünce güldü, içlerinden biri, "Cezalar bizi yıldıramaz, yaptıklarımız için pişman değiliz aklımız hala yapmadıklarımızda" diye bağırdı.
312