17 °c

"15 Temmuz Milli İrade Destanı" fotoğraf sergisi

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Üniversitesi'nde (KLÜ), Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin çektiği fotoğraflardan oluşan "15 Temmuz Milli İrade Destanı Fotoğraf Sergisi" açıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, KLÜ Genç Gönüllüler Kulübü iş birliğiyle Kayalı Yerleşkesi'nde düzenlenen sergide, 15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında İstanbul ve...

Güncel Haberi
15 Temmuz Milli İrade Destanı fotoğraf sergisi
"15 Temmuz Milli İrade Destanı" fotoğraf sergisi

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Üniversitesi'nde (KLÜ), Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin çektiği fotoğraflardan oluşan "15 Temmuz Milli İrade Destanı Fotoğraf Sergisi" açıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, KLÜ Genç Gönüllüler Kulübü iş birliğiyle Kayalı Yerleşkesi'nde düzenlenen sergide, 15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında İstanbul ve Ankara'da çekilen 35 fotoğraf yer alıyor.

Sergiyi gezen KLÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Türk milletinin birlik ve beraberliği ile 15 Temmuz gecesi yapılmak istenilen darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlandığını bildirdi.

15 Temmuz'u hiçbir zaman unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını anlatan Aykaç, bu tür sergiler ile 15 Temmuz ruhunu diri tutmaya gayret gösterdiklerini ifade etti.

Türk milletinin hainlere amaçlarını gerçekleştirmek için izin vermediğini vurgulayan Aykaç, "Türk milletinin birlik ve beraberliği hepimize umut veriyor. Gençlerimizi büyük işler düşüyor. Vatanımızı milletimizi her an yüreğimizde kalbimizde taşımalıyız. Vatan millet ve bayrak söz konusu olduğu zaman tüm farklılıkları bir kenara itip el ele vermeliyiz, kardeş olmalıyız. Gençlerimizde bu tür duygularla büyümeli. Bu nedenle bu ruhu diri tutmalıyız." diye konuştu.

Öğrenciler, sergiye yoğun ilgi gösterdi.

Sıradaki Haber