17 °c

600 kişilik kadroya 3 binden fazla kişi başvurdu

ISPARTA (AA) - Isparta Kamu Hastaneleri Birliği bünyesinde faaliyet gösterecek Şehir Hastanesine 600 personel alımı için 3 binden fazla kişi başvuruda bulundu.Ocak ayında hizmete girmesi planlanan 755 yataklı Şehir Hastanesinde hasta bakıcı, resepsiyon ve temizlik görevlisi gibi alanlarda çalışacak 600 personelin alımı için yüklenici firma ilana çıktı. İŞKUR Isparta İl...

Güncel Haberi
600 kişilik kadroya 3 binden fazla kişi başvurdu
600 kişilik kadroya 3 binden fazla kişi başvurdu

ISPARTA (AA) - Isparta Kamu Hastaneleri Birliği bünyesinde faaliyet gösterecek Şehir Hastanesine 600 personel alımı için 3 binden fazla kişi başvuruda bulundu.

Ocak ayında hizmete girmesi planlanan 755 yataklı Şehir Hastanesinde hasta bakıcı, resepsiyon ve temizlik görevlisi gibi alanlarda çalışacak 600 personelin alımı için yüklenici firma ilana çıktı.

İŞKUR Isparta İl Müdürlüğü aracılığıyla çıkılan ilana, 3 binden fazla kişi başvurdu. Mülakat için müdürlüğe gelen başvuru sahipleri, burada uzun kuyruklar oluşturdu.

Gazetecilere açıklamada bulunan İŞKUR İl Müdürü Hüseyin Ergin, Şehir Hastanesinde 600, okullarda 43, Süleyman Demirel Üniversitesi park bahçelerinde ise 80 kişinin görevlendirilecek olması nedeniyle duyuru yapıldığını söyledi.

İlanlara yoğun talep olduğunu belirten Ergin, "Bu kadar uzun kuyruğun oluşmasında, hastanenin kamusal yönünün olması ağır basıyor. Aslında başvuranların birçoğu işi olan kimseler. Ancak daha iyi şartlarda çalışmak isteyenler başvuruda bulundu. O bakımdan bu yoğunluğun olması normal." dedi.

Sıradaki Haber