17 °c

65. Hükümet'in kurulması

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 65. Hükümet'in kurulmasına ilişkin, "İnşallah bu dönemin içerisinde terörle mücadele, diğer ülkelerle aradaki münasebetlerin düzeltilmesi, paralel yapıyla mücadele aynen devam edecek. Başarılı bir hükümet dönemi geçirileceğine de yürekten inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası...

Güncel Haberi
65. Hükümet'in kurulması
65. Hükümet'in kurulması

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 65. Hükümet'in kurulmasına ilişkin, "İnşallah bu dönemin içerisinde terörle mücadele, diğer ülkelerle aradaki münasebetlerin düzeltilmesi, paralel yapıyla mücadele aynen devam edecek. Başarılı bir hükümet dönemi geçirileceğine de yürekten inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner ve beraberindeki heyet, Ahilik Haftası dolayısıyla Melih Gökçek'i makamında ziyaret etti.

Ankara esnafının taleplerini, memnuniyetlerini ve şikayetlerini dinleyen Gökçek, Ahilik Haftası'nın tüm esnafa hayır getirmesi temennisinde bulundu.

Gökçek, "Bugüne kadar hep diyaloglarımız en üst düzeyde, en güzel şekilde geçti. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder. 23 senedir esnafla aramızda elhamdülillah bir kavga olmadı. Tam tersine esnafın istediğinin yüzde 80'ini yaptık. İnşallah bundan sonra da yapmaya devam ederiz." ifadelerini kullandı.

- "Nöbet değişikliği"

Görüşmenin ardından, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan yeni kabineye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gökçek, Başbakan Yıldırım'ın icraatçı olduğunu, yeni dönemde icraatlar konusunda sıkıntı yaşanmayacağını belirterek, "Mükemmel bir kabine tablosu ortaya çıktı. Yeni gelen bakan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah başarılı bir kabine olacağına inanıyorum." diye konuştu.

"İnşallah bu dönemin içerisinde terörle mücadele, diğer ülkelerle aradaki münasebetlerin düzeltilmesi, paralel yapıyla mücadele aynen devam edecek. Başarılı bir hükümet dönemi geçirileceğine de yürekten inanıyorum." diyen Gökçek, kabine değişikliğine ilişkin de şu görüşlerini paylaştı:

"Sayın Başbakanımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiridir. O konuda bir görev dağılımı olup, bazı bakanlar gelmiş bazı bakanlar gitmiştir. Her dönemde bu böyle olur. Her dönemde dikkat ederseniz, Bakanlar Kurulu'nun en az üçte biri değişir. Nöbet değişikliği gerçekleşmiştir."

Bir gazetecinin "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı'nın değişmesi, Ankara'daki ulaşım çalışmalarını etkiler mi?" sorusu üzerine Melih Gökçek, "Sayın Bakan, Ankara'da yaşayan, Ankarayı bilen bir bakandır. Çalışmaların aynen devam edeceğine yürekten inanıyorum." dedi.

Sıradaki Haber