17 °c

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

İSTANBUL (AA) - Galatasaraylı futbolcular Selçuk İnan ve Semih Kaya ile Çin Süper Lig takımlarından Bejing Guoan'da forma giyen Burak Yılmaz, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı. Oylama hakkında AA muhabirinden bilgi alan milli futbolcular, fotoğrafları tek tek inceledi.Haber kategorisinde Mahmud Rslan'ın "Ümran Daknes" başlıklı...

Güncel Haberi
AA'nın Yılın Fotoğrafları oylaması
AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması


İSTANBUL (AA) - Galatasaraylı futbolcular Selçuk İnan ve Semih Kaya ile Çin Süper Lig takımlarından Bejing Guoan'da forma giyen Burak Yılmaz, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Oylama hakkında AA muhabirinden bilgi alan milli futbolcular, fotoğrafları tek tek inceledi.

Haber kategorisinde Mahmud Rslan'ın "Ümran Daknes" başlıklı fotoğrafına oy veren Selçuk İnan, yaşam kategorisinde Andrei Pungovschi'nin "İdomeni'deki çocuklar" başlıklı fotoğrafını oyladı. Sarı-kırmızılı takımın kaptanı, spor kategorisinde ise Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Mehmet Batdal ile Semih Kaya'nın mücadelesi" adlı fotoğrafını beğendi.

Semih Kaya, haber kategorisinde foto muhabir Jawad al Rifal'ın "Suriyeli çocuğun gözyaşları" isimli fotoğrafına oy verdi. Deneyimli savunma oyuncusu, spor kategorisinde ise Salih Zeki Fazlıoğlu'nun çektiği ve kendisinin de yer aldığı "Mehmet Batdal ile Semih Kaya'nın mücadelesi" adlı fotoğrafı seçti.

Fotoğrafları inceleyen Burak Yılmaz da sadece spor kategorisinde oy kullandı. Burak, bu kategoride Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Mehmet Batdal ile Semih Kaya'nın mücadelesi" ve "Eren Derdiyok'un golü" adlı fotoğraflara oy kullandı.

Sıradaki Haber