17 °c

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

ANKARA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.Bakan Müezzinoğlu, makamında "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğraflar arasından 3 eser için oy kullandı.Haber kategorisinde Münir Zakiroğlu'nun çektiği "Vatandaşların darbe girişimi protestoları" adlı fotoğrafa oy veren...

Güncel Haberi
AA'nın Yılın Fotoğrafları oylaması
AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

ANKARA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Bakan Müezzinoğlu, makamında "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğraflar arasından 3 eser için oy kullandı.

Haber kategorisinde Münir Zakiroğlu'nun çektiği "Vatandaşların darbe girişimi protestoları" adlı fotoğrafa oy veren Müezzinoğlu, yaşam kategorisinde Ali İhsan Öztürk'ün "Tandır başındaki kadınlar" adlı fotoğrafını oyladı.

Müezzinoğlu, spor kategorisinde ise Bülent Doruk'un Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamaları esnasında takımın teknik direktörü Şenol Güneş'in yaşadığı sevinci yansıtan fotoğraf ile Volkan Furuncu'nun "Muhammed Ali'nin vefatı" başlıklı fotoğrafı arasında kararsız kaldı.

"Beşiktaş yine şampiyon olur ama Muhammed Ali bir daha olmaz" diyen Müezzinoğlu, oyunu Volkan Furuncu'nun "Muhammed Ali'nin vefatı" başlıklı fotoğrafına verdi.

Sıradaki Haber