17 °c

Adana'da dolandırıcılık iddiası

ADANA (AA) - Adana'da, telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan şüphelilere, banka hesabını kullandırdığı öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Denizli'de cep telefonuyla aradığı 68 yaşındaki E.F.'ye kendisini polis olarak tanıtan şüpheli, "Adının terör olaylarına karıştığını, örgütü çökertmek için kendilerine...

Güncel Haberi
Adana'da dolandırıcılık iddiası
Adana'da dolandırıcılık iddiası

ADANA (AA) - Adana'da, telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan şüphelilere, banka hesabını kullandırdığı öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Denizli'de cep telefonuyla aradığı 68 yaşındaki E.F.'ye kendisini polis olarak tanıtan şüpheli, "Adının terör olaylarına karıştığını, örgütü çökertmek için kendilerine para vermesi gerektiğini" söyledi.

Bankadan çektiği 73 bin lirayı Adana'daki bir bankanın Yavuzlar Şubesi'ndeki bir hesaba yatıran E.F, şüphelinin ikinci defa araması üzerine da aynı hesaba 23 bin lira daha gönderdi.

Dolandırılmış olabileceğini düşünerek durumu polise bildiren E.F, ekiplerin uyarısıyla şüphelinin verdiği hesaba yatırdığı 23 bin liraya bloke koydurdu.

Denizli'deki ekiplerin, durumu Adana Emniyet Müdürlüğüne bildirmesi üzerine de polis, hesap sahibi N.Y'yi (40) gözaltına aldı.

Yan Kesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine götürülen zanlının ifadesinde, hesabını kullanan kişiyi tanımadığını iddia ettiği öğrenildi.

Sıradaki Haber