17 °c

Adana'da sahte içki operasyonu

ADANA (AA) - Adana'da bir imalathaneye düzenlenen operasyonda 2 bin şişe sahte içki, 3 bin litre saf alkol, 1,5 litre içki aroması, 1 litre anason ile üretimde kullanılan çok sayıda şişe, kapak ve etiket ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan İlçesi Akkapı Mahallesi'ndeki bir...

Güncel Haberi
Adana'da sahte içki operasyonu
Adana'da sahte içki operasyonu

ADANA (AA) - Adana'da bir imalathaneye düzenlenen operasyonda 2 bin şişe sahte içki, 3 bin litre saf alkol, 1,5 litre içki aroması, 1 litre anason ile üretimde kullanılan çok sayıda şişe, kapak ve etiket ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan İlçesi Akkapı Mahallesi'ndeki bir çiftlik evinde sahte içki imalathanesi olduğunu tespit etti.

Bunun üzerine belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, imalathanede 2 bin şişe sahte içki buldu.

Çiftlikte yapılan detaylı aramalar sırasında da 2 bin 500 boş şişe, 5 bin kapak, 60 litrelik tankta sahte içki, 3 bin litre saf alkol, 1,5 litre içki aroması, 1 litre anason, çeşitli markalara ait 50 bin etiket ve 1 alkolmetre ele geçirildi.

Polis ekipleri, sahte içki imal edenleri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Sıradaki Haber