17 °c

Adıyaman'da Erdoğan'a "Yalnız değilsin" desteği

ADIYAMAN (AA) - AK Parti Kahta İlçe teşkilatı tarafından sosyal medyada başlatılan "Yalnız değilsin reis" kampanyasına destek amacıyla vatandaşlar dövizlerini Türk lirasına çevirdi.AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel, parti teşkilat binası önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yalnız da kalsam" sözlerinin kendilerini derinden...

Güncel Haberi
Adıyaman'da Erdoğan'a Yalnız değilsin desteği
Adıyaman'da Erdoğan'a "Yalnız değilsin" desteği

ADIYAMAN (AA) - AK Parti Kahta İlçe teşkilatı tarafından sosyal medyada başlatılan "Yalnız değilsin reis" kampanyasına destek amacıyla vatandaşlar dövizlerini Türk lirasına çevirdi.

AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel, parti teşkilat binası önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yalnız da kalsam" sözlerinin kendilerini derinden yaraladığını, bu sebeple imza kampanyası başlattıklarını söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan'ı 15 Temmuz'da yalnız bırakmayan bu halkın onu şimdi asla yalnız bırakmayacağını ifade eden Akel, şöyle konuştu:

"15 Temmuz günü Türkiye Cumhuriyeti'ne ve milletine, uçaklarla, tanklarla, bombalarla ve işbirlikçi hainlerle yapamadıklarını ekonomik olarak yıpratmaya çalışanlara sesleniyoruz. Başaramayacaksınız. Bizler biliyoruz ki bu mihrakların tek hedefi Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı devirmektir. Çünkü bu kan emiciler iyi biliyor ki o sadece Türkiye'nin değil tüm dünya mazlumların lideridir."

Erdoğan'ın bu oyunu gördüğünü ve vatandaşları dövizini bozdurmaya davet ettiğini dile getiren Akel, halkın bu oyunu bozmak için dövizleri bozmaya başladığını belirtti.

Türkiye'nin artık eski Türkiye olmadığını dile getiren Akel, "Talimat ve tehditlere boyun eğmeyen, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü bir Türkiye vardır. Artık kendi silahını, tankını, uçağını yapan bir ülke vardır. 2023 ve 2071 hedefleri olan güçlü bir Türkiye vardır. Türkiye para baronlarının ekonomik oyunlarıyla batıracağı üçüncü dünya ülkesi değildir artık." dedi.

Akel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asla yalnız olmadığını, onun başta FETÖ olmak üzere tüm terör örgütlerine karşı verdiği mücadelenin hem parti hem halk olarak yanında yer aldıklarını kaydetti.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ise bu hareketin bir dava, bu kutlu davanın Bedir ve Uhud kadar önemli ve Erdoğan'ın tüm mazlum ülkelerin sesi olduğunu ve halkın onu asla yalnız bırakmayacağını söyledi.

Konuşmaların ardından başlatılan imza kampanyasına destek veren vatandaşlar daha sonra bir banka şubesine giderek dolarları bozdurarak Türk lirasına çevirdi.

Sıradaki Haber