17 °c

Asker ziyaretine giden aileye terör saldırısı

SİİRT (AA) - Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Şırnak'ın Uludere ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısında hayatını kaybeden Kerem Türkdoğan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.Beraberinde İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halidun Eren, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay ve Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey ile Baykan ilçesinin Gümüşkaş Köyünde ikamet eden Türkdoğan ailesini...

Güncel Haberi
Asker ziyaretine giden aileye terör saldırısı
Asker ziyaretine giden aileye terör saldırısı

SİİRT (AA) - Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Şırnak'ın Uludere ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısında hayatını kaybeden Kerem Türkdoğan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Beraberinde İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halidun Eren, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay ve Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey ile Baykan ilçesinin Gümüşkaş Köyünde ikamet eden Türkdoğan ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

PKK terör örgütü tarafından yapılan menfur saldırıyı lanetlediğini ifade eden Vali Tutulmaz şöyle konuştu:

"Terör örgütü PKK geçmişte olduğu gibi bugün de sivil ve masum vatandaşları hedef alan hain saldırılarını bir kez daha ortaya koymuştur. Terör örgütüyle mücadelemiz, milletimizin de desteği ile kararlıkla devam edecektir."

Vali Tutulmaz aile ve köylülerle görüşmesinin ardından Siirt'e döndü.

- Olay

Şırnak-Uludere'ye bağlı Andaç köyü, Kureşin tepesindeki askeri birlikte vatani görevini yapan er Fikret Kelleci'yi ziyarete giden baba Hüseyin Kelleci ve enişte Kerem Türkdoğan'ın içerisinde bulunduğu otomobilin üs bölgesine geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu Kerem Türkdoğan yaşamını yitirmiş, Hüseyin Kelleci ise ağır yaralanmıştı.

Sıradaki Haber