17 °c

Aydın'da FETÖ/PDY operasyonu

AYDIN (AA) - Aydın'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyon kapsamında, gözaltına alınan Eski Nazilli Emniyet Müdürü ve bir dernek üyesi tutuklandı.Aydın Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan ve meslekten ihraç...

Güncel Haberi
Aydın'da FETÖ/PDY operasyonu
Aydın'da FETÖ/PDY operasyonu

AYDIN (AA) - Aydın'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyon kapsamında, gözaltına alınan Eski Nazilli Emniyet Müdürü ve bir dernek üyesi tutuklandı.

Aydın Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan ve meslekten ihraç edilen Eski Nazilli Emniyet Müdürü İlyas Karpınar ve FETÖ'nün kapatılan derneklerinden birine üye olan M.U'nun emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler, "Silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçlamasıyla sevk edildikleri adliyede, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Zanlıların, örgüt üyelerinin kendi aralarında haberleştiği kriptolu mesajlaşma programı ByLock'u kullandığı belirtildi.

Sıradaki Haber