17 °c

Bağcılar 10. Geleneksel Hamsi Şöleni

İSTANBUL (AA) - Bağcılar'da bu yıl 10.'su düzenlenen hamsi şöleninde, vatandaşlara yaklaşık 3 ton hamsi ikramında bulunuldu.Bağcılar Belediyesi ve Bağcılar Trabzonlular Derneği tarafından Kirazlı Metro İstasyonu otopark alanında düzenlenen şölende, vatandaşlar horon tepti, sanatçıların seslendirdiği şarkılara eşlik etti. Şölende davetlilere, yöresel ve hamsiden yapılan...

Güncel Haberi
Bağcılar 10. Geleneksel Hamsi Şöleni
Bağcılar 10. Geleneksel Hamsi Şöleni

İSTANBUL (AA) - Bağcılar'da bu yıl 10.'su düzenlenen hamsi şöleninde, vatandaşlara yaklaşık 3 ton hamsi ikramında bulunuldu.

Bağcılar Belediyesi ve Bağcılar Trabzonlular Derneği tarafından Kirazlı Metro İstasyonu otopark alanında düzenlenen şölende, vatandaşlar horon tepti, sanatçıların seslendirdiği şarkılara eşlik etti. Şölende davetlilere, yöresel ve hamsiden yapılan yemeklerin tanıtımı gerçekleştirildi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde bu tür etkinlikleri düzenlediklerini belirterek, "Bağcılar 757 bin nüfusu ile tüm ülkemizin renklerini barındırıyor. Tüm yörelerin insanlarının yaşadığı İstanbul’un da özeti Bağcılar. Böyle bir yerde hizmet etmek gerçekten bizler için de çok önemli. Bu birlik ve beraberliğin bundan sonraki süreçte de artarak sürmesini temenni ediyorum." diye konuştu.

Başkan Çağırıcı ve beraberindekiler, daha sonra vatandaşlara balık ikram etti.

Şölende, vatandaşlara yaklaşık 3 ton balık ikramında bulunulduğu bildirildi.

Sıradaki Haber