17 °c

Bakan Tüfenkci'den şehit ailesine ziyaret

MALATYA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Adana'da, PKK yandaşlarının düzenlediği izinsiz gösteriye müdahale ederken açılan ateş sonucu şehit olan polis memuru Mustafa Yeli'nin ailesini ziyaret etti.Tüfenkci, beraberinde Malatya Valisi Mustafa Toprak, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şerafettin Yılmaz, AK Parti Malatya İl...

Güncel Haberi
Bakan Tüfenkci'den şehit ailesine ziyaret
Bakan Tüfenkci'den şehit ailesine ziyaret

MALATYA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Adana'da, PKK yandaşlarının düzenlediği izinsiz gösteriye müdahale ederken açılan ateş sonucu şehit olan polis memuru Mustafa Yeli'nin ailesini ziyaret etti.

Tüfenkci, beraberinde Malatya Valisi Mustafa Toprak, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şerafettin Yılmaz, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile şehit polis memuru Mustafa Yeli'nin Yeşilyurt ilçesine bağlı Yakınca Mahallesi Şehit Mürsel Karataş Caddesi'ndeki babaevine gitti.

Burada şehit yakınları tarafından karşılanan Bakan Tüfenkci, şehidin babası Nurettin, annesi Fındık, kardeşleri ile yakınlarına başsağlığı diledi.

Bir süre baba Nurettin Yeli ile sohbet eden Tüfenkci, böyle acıların bir daha yaşanmamasını temenni etti.

Tüfenkci, anne ve babaya oğullarını şehit eden kişinin operasyonla yakalandığı bilgisini de vererek, aileye sabır ve başsağlığı diledi.

Sıradaki Haber