17 °c

FETÖ Fırat Kalkanı ve mini anayasa değişikliğini Başbakan Yıldırım ile Kılıçdaroğlu görüştü

Mini anayasa değişikliği, Fırat Kalkanı Harekatı ve FETÖ soruşturması başlıklarıyla gündeme ilişkin konuları AK Parti Genel Merkezi'nde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Başbakan Binali Yıldırım görüştüğü ve birçok konuda ortak düşüncelere ulaştıkları söylendi. Başbakan Binali Yıldırım ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasında yapılan bu görüşme saat 10.00'da başlayıp...

Güncel Haberi
FETÖ Fırat Kalkanı ve mini anayasa değişikliğini Başbakan Yıldırım ile Kılıçdaroğlu görüştü
FETÖ Fırat Kalkanı ve mini anayasa değişikliğini Başbakan Yıldırım ile Kılıçdaroğlu görüştü

Mini anayasa değişikliği, Fırat Kalkanı Harekatı ve FETÖ soruşturması başlıklarıyla gündeme ilişkin konuları AK Parti Genel Merkezi'nde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Başbakan Binali Yıldırım görüştüğü ve birçok konuda ortak düşüncelere ulaştıkları söylendi.

Başbakan Binali Yıldırım ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasında yapılan bu görüşme saat 10.00'da başlayıp yaklaşık olarak 1 saat 45 dakika sürerek saat 11.45 sularında sona erdi. Görüşmede Fırat Kalkanı Harekatı, mini anayasa değişikliği ve FETÖ soruşturması konuları başta olmak üzere gündeme ilişkin konular konuşuldu. Bu görüşme, AK Parti Genel Merkezi'ndeki Başbakan Yıldırım'ın madam odasında yapıldı.  Yapılan bu görüşmenin bitmesiyle birlikte Yıldırım, Kılıçdaroğlu'na makan aracına kadar eşlik etti.

Fırat Kalkanı Harekatı

24 Ağustos tarihinde terör örgütleri YPG ve IŞİD'e (DAEŞ) yönelik olarak Suriye'de başlayan Fırat Kalkanı Harekatı hakkında Başbakan, Kılıçdaroğlu'na bilgi verdi.

FETÖ soruşturması

Kılıçdaroğlu ile Yıldırım'ın yaptıkları görüşmede gündemin en önemli konularından biri olan Fethullahçı Terör Örgütü soruşturması da vardı. Soruşturmada çok titiz bir çalışma yapıldığının altını çizen Başbakan, vatandaşların mağdur olmaması için valilikler bünyesinde kurullar oluşturarak ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Mini anayasa paketi

Mini anayasa konusununda gündeme geldiği görüşmede Binali Yıldırım ve Kemal Kılıçdaroğlu, en kısa sürede çalışmaların tamamlanıp, uzlaşma ile sonuçlanması konusunda aynı görüşte oldukları açıklandı.

Sıradaki Haber