17 °c

Başbakan Yıldırım ve Devlet Bahçeli görüşmesi sona erdi

Devlet Bahçeli: OHAL inşallah başarıyla devam edecek Görüşmenin ardından liderler açıklama yaptı. Devlet Bahçeli, "Başbakan ile çok verimli bir görüşme oldu. "Sayın Başbakanımız siyasi parti liderleriyle görüşmelerine devam etmektedir. Bugün de MHP ile görüşme gerçekleştirmiştir. Biz de alınan kararlar üzerine görüşlerimizi ilettik. OHAL uygulaması inşallah başarı ile...

Güncel Haberi
Başbakan Yıldırım ve Devlet Bahçeli görüşmesi sona erdi
Başbakan Yıldırım ve Devlet Bahçeli görüşmesi sona erdi

Devlet Bahçeli: OHAL inşallah başarıyla devam edecek

Görüşmenin ardından liderler açıklama yaptı. Devlet Bahçeli, "Başbakan ile çok verimli bir görüşme oldu. "Sayın Başbakanımız siyasi parti liderleriyle görüşmelerine devam etmektedir. Bugün de MHP ile görüşme gerçekleştirmiştir. Biz de alınan kararlar üzerine görüşlerimizi ilettik. OHAL uygulaması inşallah başarı ile devam edecek. Türkiye her türlü darbe girişiminden en kısa süre içinde kurtulacaktır. Biz buna yürekten inanıyoruz.." dedi.

Binali Yıldırım: OHAL ile darbe zemini yok edilecek

Başbakan Yıldırım görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "15 Temmuz'da Türkiye büyük bir felaketin eşiğinden döndü. Özellikle MHP ve CHP'nin genel başkanlarının milli iradeye yönelik tavırları darbenin defedilmesinde etkili olmuştur. Bu görüşmeler bizim için çok önemli. OHAL kararnameleriyle darbe zemini yok edilecek. Muhalefetin darbenin defedilmesinde büyük katkısı oldu. Meydayı da saymadan geçmeyelim. KHK'larda amaç, darbe risklerinin bertaraf edilmesi. İdam konusu gündeme gelmedi. Bu yapı, darbe teşebbüsüne katılanlarla sınırlı değil, daha derinlere gidiyor." ifadelerine yer verdi.

Erdoğan'ın Yenikapı daveti soruldu

Bahçeli, gazetecilerin Erdoğan'ın 7 Ağustos'ta "Yenikapı'da tüm siyasi partilerin liderleriyle biraraya gelelim" davetinin hatırlatılması üzerine "Ona daha 7 gün var" dedi.

Sıradaki Haber