17 °c

Bodrum'daki iş kadınının ölü bulunması

MUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde, iş kadını Hafize Müjde Özer'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı.Turgutreis Mahallesi'nde yaşayan ve yatçılık sektöründe yöneticilik yapan iş kadını Özer'in ölümüyle ilgili soruşturma yürüten jandarma ekipleri, maktulün erkek arkadaşı olduğu öne sürülen B.K. ile bu kişiye yardım ettiği...

Güncel Haberi
Bodrum'daki iş kadınının ölü bulunması
Bodrum'daki iş kadınının ölü bulunması

MUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde, iş kadını Hafize Müjde Özer'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

Turgutreis Mahallesi'nde yaşayan ve yatçılık sektöründe yöneticilik yapan iş kadını Özer'in ölümüyle ilgili soruşturma yürüten jandarma ekipleri, maktulün erkek arkadaşı olduğu öne sürülen B.K. ile bu kişiye yardım ettiği iddia edilen D.B.K. ve V.K'yi yakaladı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan şüpheli D.B.K. ifadesinin ardından serbest bırakıldı, B.K. ve V.K. sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.

Öte yandan güvenlik güçleri, suç aleti tabancanın Akyarlar Mahallesi'nde denize atıldığı yönünde ihbar alması üzerine bölgede dalgıçlar eşliğinde arama çalışması yaptı.

Aramada, parçalara ayrılarak denize atıldığı belirtilen tabancanın bazı parçalarına ulaşıldığı belirtildi.

Sıradaki Haber