17 °c

Bolu'da öğrenci pansiyonunda yangın

BOLU (AA) - Bolu'da, bir öğrenci pansiyonunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Karaçayır Mahallesi Eflatun Sokak'ta bulunan İzzet Baysal Endüstri Meslek Lisesi Pansiyonunda toplam 125 öğrencinin kaldığı 3 katlı pansiyonun bodrum katındaki çamaşırhanede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye...

Güncel Haberi
Bolu'da öğrenci pansiyonunda yangın
Bolu'da öğrenci pansiyonunda yangın

BOLU (AA) - Bolu'da, bir öğrenci pansiyonunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Karaçayır Mahallesi Eflatun Sokak'ta bulunan İzzet Baysal Endüstri Meslek Lisesi Pansiyonunda toplam 125 öğrencinin kaldığı 3 katlı pansiyonun bodrum katındaki çamaşırhanede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, pansiyonda kalan öğrencilerin tahliye edilmesini sağladı. İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede büyümeden söndürdü.

Bolu Valisi Aydın Baruş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, binanın yangın merdiveni çıkışında bulunan asma kilite ilişkin, "Yangınla ilgili itfaiye raporunu bekliyoruz. Raporu yarın elde ederiz herhalde. O rapora göre gerekli işlemleri yapacağız. Olayda kabahati, tedbirlerde eksikliği olan varsa ilgili okul yöneticileri hakkında soruşturma başlatacağız. Eksikleri, hataları neler, ona göre tedbirleri aldıracağız. Soruşturmanın sonucunda da ilgililer hakkında gereken yapılacak." dedi.


Sıradaki Haber