17 °c

Boydak Holding'den şehit ailelerine yardım

KAYSERİ (AA) - Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Boydak Holding tarafından Kayseri'deki 260 şehit ailesine mobilya grubu yardımı yapılacak.Kayseri Valiliğinin şehit ailelerine katkı sağlamak amacıyla yürüttüğü proje kapsamında Valilik ile Boydak Holding arasında...

Güncel Haberi
Boydak Holding'den şehit ailelerine yardım
Boydak Holding'den şehit ailelerine yardım

KAYSERİ (AA) - Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Boydak Holding tarafından Kayseri'deki 260 şehit ailesine mobilya grubu yardımı yapılacak.

Kayseri Valiliğinin şehit ailelerine katkı sağlamak amacıyla yürüttüğü proje kapsamında Valilik ile Boydak Holding arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında Boydak Holding, Kayseri'deki 210 şehit ailesine oturma grubu 50 şehit ailesine de genç odası takımı hediye edecek.

Holding hizmet binasındaki protokol törenine Vali Süleyman Kamçı, Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Erikli ve holdingin üst yönetecisi Ertunç Laçinel katıldı.

Kamçı, burada yaptığı konuşmada, Valilik olarak çeşitli projelerle şehit ailelerinin yanında yer aldıklarını söyledi.

Şehitlerin emanetlerine buna benzer projelerle sahip çıktıklarını vurgulayan Kamçı, şöyle devam etti:

"Şehitlerin yakınları bizlere emanet. Şehit yakınlarımıza gereken özeni gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz. Proje kapsamında 260 şehit ailesine 210 oturma grubu ve 50 çocuk odası takımı verilecek. Şehit yakını olanlara böyle bir jest yapmayı uygun gördü arkadaşlar. Biz de kendilerine teşekkür ediyoruz. Projenin şehit ailelerimizin her zaman yanında olduğumuzu göstermek ve onlara şükranlarımızı sunmak adına güzel bir vesile olduğuna inanıyorum."

Laçinel ise sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini ifade etti. Bu tarz projelere desteklerinin süreceğini dile getiren Laçinel, şunları söyledi:

"Topluma karşı sorumluluklarımızın bilincinde olarak her noktada katkı sağlayabileceğimiz projeleri değerlendiriyoruz. Bu proje ile şehit ailelerimize bir nebze olsun faydamızın dokunması, bizlere onur verecektir. Ülke olarak birçok alanda verdiğimiz mücadelede vatan için canlarını ortaya koymuş şehitlerimizi rahmetle anıyorum."

Boydak Holding'i ileri taşımak için mücadele verdiklerine dikkati çeken Laçinel, şunları kaydetti:

"Başlangıç olarak yaptığımız çalışmaların sonucunu aldığımız şu günlerde kasım ayında üç mobilya markamızda da son beş yılın en yüksek satış rakamlarına ulaştık. Tabii ki bunu yeterli görmüyoruz, emanetin farkında olarak tüm koşullara rağmen ana amacımız, şirketlerin büyümesini sağlamak. Gerek yurt içindeki gerekse ihracat hedeflerimizi 2017 yılı için yüzde 30 artırdık. Hedeflerimizin sonuçlarını, hem bölge ekonomisi hem de ülke ekonomisi açısından katkılarını kısa zamanda göreceğimizi düşünüyorum."

Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

Sıradaki Haber