17 °c

Bursa'da anne ve ikiz çocuklarının ölü bulunması

BALIKESİR (AA) - Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, evlerinde ölü bulunan anne ve 3 yaşındaki ikiz çocuklarının cenazesi Balıkesir'de toprağa verildi. Bursa Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından alınan anne ve ikizlerin cenazeleri, memleketleri Balıkesir'in Dursunbey ilçesine getirildi. Helallik alınması için cenazeler önce anne Zahide Kahraman'ın (23) baba evine...

Güncel Haberi
Bursa'da anne ve ikiz çocuklarının ölü bulunması
Bursa'da anne ve ikiz çocuklarının ölü bulunması

BALIKESİR (AA) - Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, evlerinde ölü bulunan anne ve 3 yaşındaki ikiz çocuklarının cenazesi Balıkesir'de toprağa verildi.

Bursa Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından alınan anne ve ikizlerin cenazeleri, memleketleri Balıkesir'in Dursunbey ilçesine getirildi.

Helallik alınması için cenazeler önce anne Zahide Kahraman'ın (23) baba evine daha sonra da baba Mustafa Kahraman'ın Dursunbey'de yaşayan ailesinin evine götürüldü.

Cenazeler, daha sonra Dursunbey Merkez Çarşı Camisi'ne getirildi. Acılı baba Mustafa Kahraman'ın ikiz çocuklarına aldığı okul çantalarının, minik tabutların üzerine konulması, duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Anne ve ikizlerin cenazeleri, burada kılınan namazın ardından Dursunbey Mezarlığında defnedildi.

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesine bağlı İhsaniye Mahallesi Sakarya Sokak'ta yaşayan Zahide Kahraman (23), eşi Mustafa Kahraman'ın (23) telefonuna "Hakkını helal et" şeklinde yazılı mesaj göndermiş, bunun üzerine baba Kahraman, eşi Zahide'yi iple kendini asmış şekilde, 3 yaşındaki ikiz çocukları Şengül Eslem ve Erçin'i yerde hareketsiz yatar halde bulmuştu.

Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nilüfer Ek Binasına kaldırılan genç kadın ve ikiz çocukların hayatını kaybettiği belirlenmişti.



Sıradaki Haber