17 °c

"Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne doğru

EDİRNE / KIRKLARELİ / TEKİRDAĞ (AA) - Trakya'da vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasi parti liderlerini Yenikapı'da düzenlenecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne davet etmesini birlik ve beraberliğin artması açısından memnuniyetle karşıladı.Edirne'de yaşayan vatandaşlardan Cafer Duran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sonrası birlik...

Güncel Haberi
Demokrasi ve Şehitler Mitingine doğru
"Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne doğru

EDİRNE / KIRKLARELİ / TEKİRDAĞ (AA) - Trakya'da vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasi parti liderlerini Yenikapı'da düzenlenecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne davet etmesini birlik ve beraberliğin artması açısından memnuniyetle karşıladı.

Edirne'de yaşayan vatandaşlardan Cafer Duran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sonrası birlik ve beraberlik duygusunun en üst seviyeye çıktığını belirtti.

Oluşan birlik duygusunun her zaman devam etmesi gerektiğini vurgulayan Duran'' Hepimiz Müslümanız, Mülümanlar birbirinin kardeşidir, vatanımızı bölmek isteyen hainlere asla fırsat vermemeliyiz. Bu nedenle yapılacak olan miting milletin gücünü daha iyi gösterecektir.'' diye konuştu.

Necmettin Akyüz ise birlik ve beraberliğin parti meselesi değil, vatan meselesi olduğunu dile getirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mitinge katılma kararına sevindiğini aktaran Akyüz, ''Bence parti liderlerinin katılıp tüm dünyaya mesaj vermesi lazım. Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılmayacağı söyleniyor. Aslında o da katılsa çok iyi olur.'' ifadesini kullandı.


- KIRKLARELİ

Kırklareli'de yaşayan vatandaşlardan Mevlüt Tunç ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın siyasi parti liderlerini mitinge davet etmelerini olumlu karşıladıklarını söyledi.

Milletin birliği ve beraberliği için düzenlenecek mitingin çok önemli olduğunu aktaran Tunç, tüm liderleri mitingde görmek istediklerini kaydetti.

Vatan için herkesin bir olması gerektiğini dile getiren Tunç, ''Bu, milletin birlik ve beraberliğinin davasıdır. Herkesin birbirine kenetlenmesi gerekiyor. Fikirler zikirler tek olmalı. Herkesin birlikte olması önemli. Mi̇llet el ele veri̇rse tüm sorunlar aşılır.'' şeklinde konuştu.

Latif Toprak ise, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz akşamından bu yana meydanlarda olduklarını anımsattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitinge yönelik davetinin vatandaşlar arasında heyecan oluşturduğunu aktaran Toprak, bu ülke için herkesin el ele vermesi gerektiğini belirtti.


- TEKİRDAĞ

Tekirdağ'da yaşayan Ahmet Akif Çetin de, Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nin, birlik ve beraberliğin pekişeceği bir etkinlik olarak değerlendirdiğini söyledi.

Mitingin Türkiye'de yaşayan herkesin kardeşliği açısından önemli olduğunu belirten Çetin, "Bu sadece AK Parti'nin meselesi değil, bütün Türkiye'nin, Türk insanının kardeşliği açısından çok önemlidir. Bu açıdan çok olumlu ve gayet güzel buluyorum. Muhalefet partilerinin de buna icabet etmesini diliyorum." dedi.

Yunus Emre Demirci ise, vatan için birlik ve beraberliğin bir görev olduğunu ifade ederek, "Cumhurbaşkanımızın bu çağrısı çok hoş, çok güzel. Tabi ki her zaman birlik olacağız, vatanımızı koruyacağız. Beraber olacağız. Cumhurbaşkanımız baş tacıdır. Her zaman onun arkasındayız, her zaman onun yanındayız, vatan için canımız feda." ifadesini kullandı.

Hatice Keser de ülke ve millet açısından her şeyin iyi olmasını istediğini vurgulayarak, bütün siyasi partilerin bir arada olmalarını istediklerini dile getirdi.

Sıradaki Haber