17 °c

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Lübnan'da

BEYRUT (AA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, çalışma ziyareti kapsamında geldiği Lübnan'da Başbakan Temmam Selam tarafından kabul edildi. Lübnan Başbakanı Selam, Bakan Çavuşoğlu ve beraberindeki heyeti başkent Beyrut'taki konutunda kabul etti.Dışişleri kaynaklarından edinilen bilgiye göre yaklaşık yarım saat süren görüşmede ikili ilişkiler ve bölgesel konuların ele...

Güncel Haberi
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Lübnan'da
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Lübnan'da

BEYRUT (AA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, çalışma ziyareti kapsamında geldiği Lübnan'da Başbakan Temmam Selam tarafından kabul edildi.

Lübnan Başbakanı Selam, Bakan Çavuşoğlu ve beraberindeki heyeti başkent Beyrut'taki konutunda kabul etti.

Dışişleri kaynaklarından edinilen bilgiye göre yaklaşık yarım saat süren görüşmede ikili ilişkiler ve bölgesel konuların ele alındığı ifade edildi.

Çavuşoğlu ve Selam, daha sonra cuma namazı için başbakanlık konutunun yakınındaki bir camiye geçti.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, çalışma ziyareti kapsamında dün geldiği Lübnan'da temaslarına bu sabah başlamış ve ilk olarak Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn tarafından kabul edilmişti.

Çavuşoğlu, Lübnan'da ayrıca Meclis Başkanı Nebih Berri, Dışişleri Bakanı Cibran Basil ve yeni hükümeti kurmakla görevli Müstakbel Hareketi lideri Saad Hariri ile bir araya gelecek.







Sıradaki Haber