17 °c

Elazığ'daki cinayet

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'da hastanede damatları tarafından silahla vurularak, öldürüldüğü iddia edilen anne ve oğlunun cenazesi defnedildi.Akşam Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Harput Kampüsü Kadın Doğum ve Çocuk Acil Servisinde damadı Ü.G. tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Zeynep Demir ve oğlu Faruk Demir'in cenazesi Fırat Üniversitesi...

Güncel Haberi
Elazığ'daki cinayet
Elazığ'daki cinayet

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'da hastanede damatları tarafından silahla vurularak, öldürüldüğü iddia edilen anne ve oğlunun cenazesi defnedildi.

Akşam Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Harput Kampüsü Kadın Doğum ve Çocuk Acil Servisinde damadı Ü.G. tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Zeynep Demir ve oğlu Faruk Demir'in cenazesi Fırat Üniversitesi Hastanesi'ndeki otopsi işleminin ardından, İzzet Paşa Mahallesi'nde bulunan Kubbeli Camisi'ne getirildi.

Burada kılınan namazın ardından anne ve oğlunun cenazesi Asri Mezarlık'ta defnedildi.

Tuba Gürgüzel bir haftalık bebeği rahatsızlanınca tedavi için annesi Zeynep ve kardeşi Faruk Demir ile hastaneye gelmiş, ardından gelen Tuba' Gürgüzel'in eşi Ü.G, tartıştığı kayınvalidesine, kayınbiraderine ve eşine silahla ateş etmişti. Saldırıda kayınvalide Zeynep Demir olay yerinde, kayınbirader Faruk Demir ise hastanede hayatını kaybetmişti.

Saldırıda Tuba Demir ile ziyaret için hastanede bulunan Serdar Çiftçibaşı yaralanmış, olayın ardından kaçan Ü.G. ise polis ekiplerince yakalanmıştı.

Sıradaki Haber