17 °c

Eyüp Belediyesinden "Dövizi boz oyunu boz" kampanyası

İSTANBUL (AA) - Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Dövizi boz oyunu boz" kampanyasını Eyüp Sultan Camisi önünde başlattı. Eyüp Sultan Camisi'nde kılınan cuma namazının ardından mehteran ekibi kısa bir gösteri yaptı. Belediye Başkanı Aydın, burada yaptığı konuşmada, vatandaşlardan belediye tarafından başlatılan "Dövizi boz oyunu boz" kampanyasına katılmalarını...

Güncel Haberi
Eyüp Belediyesinden Dövizi boz oyunu boz kampanyası
Eyüp Belediyesinden "Dövizi boz oyunu boz" kampanyası

İSTANBUL (AA) - Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Dövizi boz oyunu boz" kampanyasını Eyüp Sultan Camisi önünde başlattı.

Eyüp Sultan Camisi'nde kılınan cuma namazının ardından mehteran ekibi kısa bir gösteri yaptı. Belediye Başkanı Aydın, burada yaptığı konuşmada, vatandaşlardan belediye tarafından başlatılan "Dövizi boz oyunu boz" kampanyasına katılmalarını istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dolar ve avroya karşı Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan kampanyaya, Eyüplü vatandaşların gerekli desteği vermesi gerektiğini belirten Aydın, "Dövize karşı Eyüp'te güçlü ve kararlı ses olmak adına biz de bir kampanya başlattık. Bireysel anlamda 200 civarında esnaf ve derneğimizle resmi stant vermiş bulunuyoruz. Bugün 1 dolar ya da 1000 dolar fark etmez. Milletimiz 15 Temmuz'da olduğu gibi bugünlerde ekonomik saldırılara karşı göğsünü siper edecektir." şeklinde konuştu.

Aydın, ardından döviz bürosuna giderek, dolar bozdurdu. Bu sırada döviz büroları önünde vatandaşlar, uzun kuyruklar oluştu.

Belediye Başkanı Aydın, daha sonra cami avlusunda vatandaşlara etli pilav ve ayran ikram etti.

Sıradaki Haber