17 °c

Güroymak Belediyesine görevlendirme yapılması

BİTLİS (AA) - Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu'nun İçişleri Bakanlığınca İlçe Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildiği bildirildi.Vali Ahmet Çınar, yaptığı açıklamada, bir süre önce Güroymak Kaymakamlığına atanan Alibeyoğlu'nun görevine başladığını belirtti.Kaymakam Alibeyoğlu'nun, Güroymak Belediye Başkan Vekili olarak da görevlendirildiğini ifade eden Çınar...

Güncel Haberi
Güroymak Belediyesine görevlendirme yapılması
Güroymak Belediyesine görevlendirme yapılması

BİTLİS (AA) - Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu'nun İçişleri Bakanlığınca İlçe Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildiği bildirildi.

Vali Ahmet Çınar, yaptığı açıklamada, bir süre önce Güroymak Kaymakamlığına atanan Alibeyoğlu'nun görevine başladığını belirtti.

Kaymakam Alibeyoğlu'nun, Güroymak Belediye Başkan Vekili olarak da görevlendirildiğini ifade eden Çınar, "Arkadaşımız gelip görevine başladı. Ayrıca bakanlık oluruyla belediye başkanlığına da görevlendirildi." dedi.

DBP'li Güroymak Belediye Başkanı Mehmet Emin Özkan ve Belediye Başkan Yardımcısı Senaye Ata, Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanmıştı.

Sıradaki Haber