17 °c

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden İdil Belediyesine destek

ŞIRNAK (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şırnak'ın İdil İlçe Belediyesine oturma bankı, çöp konteynırı, çöp kutuları, 725 adet ağaç, spor aletleri ve çocuk oyun grupları yardımında bulundu. İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Şırnak'ın İdil İlçe Belediyesi Başkan Vekilliğine görevlendirilen Kaymakam Ersin Tepeli, yaptığı açıklamada, İstanbul...

Güncel Haberi
İstanbul Büyükşehir Belediyesinden İdil Belediyesine destek
İstanbul Büyükşehir Belediyesinden İdil Belediyesine destek

ŞIRNAK (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şırnak'ın İdil İlçe Belediyesine oturma bankı, çöp konteynırı, çöp kutuları, 725 adet ağaç, spor aletleri ve çocuk oyun grupları yardımında bulundu.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Şırnak'ın İdil İlçe Belediyesi Başkan Vekilliğine görevlendirilen Kaymakam Ersin Tepeli, yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kardeş belediye çalışmaları kapsamında İdil Belediyesine destek vererek oturma bankı, çöp konteynırı, çöp kutuları, 725 adet ağaç, spor aletleri ve çocuk oyun grupları gönderdiğini ifade etti.

Tepeli, ilçeyi modern hale getirmek için her alanda çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini bildirdi.

Yer altı ve yer üstü çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydeden Tepeli, "Bütün çalışmalarımızı ilçemizin güzelliği, huzuru ve sağlıklı bir ortam için yapıyoruz. Çalışmalarımızda bizden desteklerini esirgemeyen ve çalışmalarımızın daha hızlı bir şekilde devam etmesi için bize destek veren İBB'ye teşekkür ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber