17 °c

İstanbul zabıtasından kan bağışı kampanyasına destek

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, Kızılay'a kan bağışında bulundu.İBB Zabıta Daire Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, zabıta ekiplerinin Kızılay'ın azalan kan stoğuna destek vermek amacıyla kan bağışı kampanyasına katıldığı belirtildi.Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık'ın ağır kış şartlarında kan miktarında...

Güncel Haberi
İstanbul zabıtasından kan bağışı kampanyasına destek
İstanbul zabıtasından kan bağışı kampanyasına destek

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

İBB Zabıta Daire Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, zabıta ekiplerinin Kızılay'ın azalan kan stoğuna destek vermek amacıyla kan bağışı kampanyasına katıldığı belirtildi.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık'ın ağır kış şartlarında kan miktarında azalma olduğunu yönündeki çağrısına yer verilen açıklamada, zabıta ekiplerinin bu çağrıya kayıtsız kalmadığı vurgulandı.

Zabıta personelinin, Kızılay'ın Çapa'da bulunan kan merkezine giderek bağışta bulunduğu anlatılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"İstanbul'da vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir yaşam sürebilmeleri için fedakarca çalışan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, toplumsal olaylara olan duyarlılığı önemli gün ve haftalarda yapmış olduğu anlamlı programlar ile herkesin takdirini kazanmaya devam ediyor. Ekipler, azalan kan stoklarına destek vermek için Kızılay'ın Çapa'daki kan merkezine adeta çıkarma yaptı. Kan bağışında bulunan zabıtalar daha sonra görev yerlerine döndüler."

Sıradaki Haber