17 °c

İstanbul'da eylem hazırlığındaki PKK'lılara operasyon: 5 gözaltı

Beşiktaş'da polislere yönelik düzenlenen hain saldırının ardından terör örgütü PKK'nın yeni kanlı eylemler planladığını belirleyen İstanbul Terörle Mücadele Şube ekipleri , 3 ayrı operasyon düzenledi. Habertürk'ten nihat Uuldağ'ın haberine göre İstanbul terör polisi tarafından yapılan ilk operasyonda Sultangazi'de F.Y'nin işyerinde yapılan aramalarda 2 adet tabanca 20...

Güncel Haberi
İstanbulda eylem hazırlığındaki PKKlılara operasyon: 5 gözaltı
İstanbul'da eylem hazırlığındaki PKK'lılara operasyon: 5 gözaltı

Beşiktaş'da polislere yönelik düzenlenen hain saldırının ardından terör örgütü PKK'nın yeni kanlı eylemler planladığını belirleyen İstanbul Terörle Mücadele Şube ekipleri , 3 ayrı operasyon düzenledi. Habertürk'ten nihat Uuldağ'ın haberine göre İstanbul terör polisi tarafından yapılan ilk operasyonda Sultangazi'de F.Y'nin işyerinde yapılan aramalarda 2 adet tabanca 20 fişek ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi. F.Y B.K ve R.A tutuklandı. Yapılan ikinci operasyonda E.A isimli PKK'lı gözaltına alındı. E.A'nın PKK'ya katılan kişiler arasında olduğu ve İstanbul'da birçok korsan eylem ve yağmalama olayına karıştığı tespit edildi.

Terör ekipleri tarafından gerçekleştirilen 3. operasyon ise eylem için İstanbul'a gelen kırsal alan elemanına yönelik oldu. Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü'nünün paylaştığı istihbarat bilgisi ile harekete geçen ekipler kırsal alanda faliyet gösteren ve eylem için İstanbul'a gelen S.Ö'yü yakaladı. Operasyonlarda çok sayıda silah da ele geçirildi.

Sıradaki Haber