17 °c

İstanbul'daki silahlı soygun girişimi

İSTANBUL (AA) - Şişli'deki bir akaryakıt istasyonunda gerçekleşen silahlı soygun girişimi sırasında başına kurşun isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren 42 yaşındaki İbrahim Halil Karanfil, son yolculuğuna uğurlandı.Karanfil için Beyoğlu Camiikebir Camisi'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi.Ailesinin ve akrabalarının katıldığı törende duygusal anlar yaşandı. Namazın...

Güncel Haberi
İstanbul'daki silahlı soygun girişimi
İstanbul'daki silahlı soygun girişimi

İSTANBUL (AA) - Şişli'deki bir akaryakıt istasyonunda gerçekleşen silahlı soygun girişimi sırasında başına kurşun isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren 42 yaşındaki İbrahim Halil Karanfil, son yolculuğuna uğurlandı.

Karanfil için Beyoğlu Camiikebir Camisi'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi.

Ailesinin ve akrabalarının katıldığı törende duygusal anlar yaşandı. Namazın ardından Karanfil'in üzerine Türk bayrağı örtülü naaşı, Kulaksız Mezarlığında toprağa verildi.

Mali Müşavir olduğu belirtilen Karanfil'in evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.


- Soygun girişimi


Piyalepaşa Bulvarı'ndaki bir akaryakıt istasyonuna 26 Kasım'da gelen yüzleri maskeli ve silahlı 2 kişi, istasyondaki market çalışanlarını silahla tehdit etmiş, o esnada Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri akaryakıt almak için geldikleri istasyonda olaya müdahale etmişti. Çıkan silahlı çatışmada bir şüpheli yaralanmış diğer şüpheli olay yerinden kaçmıştı.

Silahlı çatışma sırasında otomobiliyle bölgede seyir halindeki İbrahim Halil Karanfil'in başına mermi isabet etmişti. Bu sırada aracıyla refüje de çarpan Karanfil, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Karanfil'in olay sırasında eve gittiği öğrenildi.

Sıradaki Haber