17 °c

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İSTANBUL (AA) - Türkiye Demokrasi Platformu Başkanı Kezban Hatemi, Ortaköy'deki terör saldırısını kınayarak, "Türkiye Cumhuriyeti bu tür mesajlarla, ne yaşam tarzından ne laikliğinden ne hukukun üstünlüğünden vazgeçecek değildir." dedi. Platform Başkanı Kezban Hatemi ve beraberindeki grup, terör saldırısının gerçekleştiği alana karanfil bıraktı.Burada açıklama yapan Hatemi...

Güncel Haberi
İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler
İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İSTANBUL (AA) - Türkiye Demokrasi Platformu Başkanı Kezban Hatemi, Ortaköy'deki terör saldırısını kınayarak, "Türkiye Cumhuriyeti bu tür mesajlarla, ne yaşam tarzından ne laikliğinden ne hukukun üstünlüğünden vazgeçecek değildir." dedi.

Platform Başkanı Kezban Hatemi ve beraberindeki grup, terör saldırısının gerçekleştiği alana karanfil bıraktı.

Burada açıklama yapan Hatemi, bu tür saldırılara hiçbir zaman ödün vermeyeceklerini belirterek, "Bunu vurgulamak için buradayız. Bizi asıl yaralayan ve üzen bu olaya rağmen, hala sosyal medyada ahlaksızca paylaşımların devam etmesi. Türkiye Demokrasi Platformu olarak biz bunu şiddetle kınıyoruz. Dolayısıyla bugün burada yaşamını yitiren yabancı ve Türklerin bir arada, eğlence için bir araya geldikleri bu mekanda bu menfur cinayetleri işleyenlere bir mesaj vermek istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bu tür mesajlarla, ne yaşam tarzından ne laikliğinden ne hukukun üstünlüğünden vazgeçecek değildir." ifadelerini kullandı.

Hatemi, ölenlere rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diledi.

Sıradaki Haber