17 °c

İstiklalimiz ve İstikbalimiz için 'Başkanlık' şart

15 Temmuz darbe girişimini püskürttük ve önce ordumuzun içindeki hainleri temizledik. Ardından Suriye'de Türkiye'ye yönelik büyük kuşatma ve işgal oyununu bozduk. Şimdi Musul'da başka bir büyük problem başlıyor. Elbette Türkiye bu konuda da kendi çıkarlarını koruyarak istediğini alacak. Bütün bu belalarla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ile başa...

Güncel Haberi
İstiklalimiz ve İstikbalimiz için Başkanlık şart
İstiklalimiz ve İstikbalimiz için 'Başkanlık' şart

15 Temmuz darbe girişimini püskürttük ve önce ordumuzun içindeki hainleri temizledik. Ardından Suriye'de Türkiye'ye yönelik büyük kuşatma ve işgal oyununu bozduk. Şimdi Musul'da başka bir büyük problem başlıyor. Elbette Türkiye bu konuda da kendi çıkarlarını koruyarak istediğini alacak.
Bütün bu belalarla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ile başa çıkabiliyoruz. Çünkü Sayın Erdoğan halkımızın büyük bölümünün teveccühü ile güçlü ve sürekliliği olan bir iktidar tesis etti. Şimdi Türkiye'ye başka ve çok büyük bir hizmetin kapısını açmak istiyor. Başkanlık sistemine geçişi sağlamak ve böylece Türkiye'nin siyasi istikrarını kalıcı hale getirmek istiyor.
HALK 'BAŞKANLIK' DİYECEK
Ak Parti kaynakları muhtemelen Nisan 2017'de Başkanlık sistemi için referandum olacağını söylüyor. MHP Gelen Başkanı sayın Devlet Bahçeli'nin bu konudaki ön açıcığılı kendisinin devlet adamlığını bir kez daha kanıtladı. Şimdi Başkanlık sisteminin detayları üzerinde çalışılıyor. Bize göre Türk milleti siyasi istikrarın ne kadar önemli olduğunu, hem 7 Temmuz seçimlerinden sonra hem de 15 Temmuz darbe girişiminde çok iyi anladı. O nedenle de Başkanlık sistemi için 'evet' diyecek.
2023 VE SONRASI TÜRKİYE
Türkiye siyasi ve ekonomik istikrarını kalıcı hale getirebilirse önce cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yılı olan 2023 yılı için koyduğu hedeflere ulaşacak. Sonrasında da bu ülkede siyasi istikrar kalıcı hale gelmiş olacağı için dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmiş, küresel siyasette daha etkin bir ülke olarak tüm hedeflerimize ulaşacağız.
O nedenle biz diyoruz ki 'Başkanlık' şart...

Sıradaki Haber