17 °c

İzmir'deki terör saldırısı

ELAZIĞ (AA) - İzmir'deki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla faciayı önleyen şehit polis memuru Fethi Sekin'in cenazesi, Elazığ'daki baba ocağında helallik alınmasından sonra törenin yapılacağı Baskil ilçesine götürüldü.İzmir'deki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla faciayı önleyen şehit polis memuru Sekin'in naaşı Elazığ Belediyesine ait cenaze aracı ile...

Güncel Haberi
İzmir'deki terör saldırısı
İzmir'deki terör saldırısı

ELAZIĞ (AA) - İzmir'deki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla faciayı önleyen şehit polis memuru Fethi Sekin'in cenazesi, Elazığ'daki baba ocağında helallik alınmasından sonra törenin yapılacağı Baskil ilçesine götürüldü.

İzmir'deki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla faciayı önleyen şehit polis memuru Sekin'in naaşı Elazığ Belediyesine ait cenaze aracı ile Fırat Üniversitesi Hastanesi morgundan alındı.

Şehidin cenazesinin morgdan alınması sırasında büyük kızı Zeynep Dila gözyaşları içerisinde annesine, "Anne ne olur babamı götürmesin." dedi.

Merkez Olgunlar Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki babaevine getirilen şehidin naaşı, burada helallik alınmasından sonra çok sayıda aracın katıldığı konvoy ile Baskil ilçesine götürüldü.

Şehidin cenazesi, Baskil ilçesi Merkez Camisi'nde düzenlenecek törenden sonra Doğancık köyünde toprağa verilecek.




Sıradaki Haber