17 °c

İzmir'den terör mağduru öğrencilere oyuncak

HAKKARİ (AA) - İzmir'den Hakkari'nin Yüksekova ilçesine gönderilen oyuncaklar, terör mağduru öğrencileri sevindirdi.İlçede huzur ve güvenliğin tesisi amacıyla 13 Mart'ta sokağa çıkma yasağıyla başlayan ve 20 Nisan'da tamamlanan "Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu"nun ardından, terör mağduru ailelere devletin yanı sıra hayırseverler de yardımda bulunuyor.İzmir'deki...

Güncel Haberi
İzmir'den terör mağduru öğrencilere oyuncak
İzmir'den terör mağduru öğrencilere oyuncak

HAKKARİ (AA) - İzmir'den Hakkari'nin Yüksekova ilçesine gönderilen oyuncaklar, terör mağduru öğrencileri sevindirdi.

İlçede huzur ve güvenliğin tesisi amacıyla 13 Mart'ta sokağa çıkma yasağıyla başlayan ve 20 Nisan'da tamamlanan "Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu"nun ardından, terör mağduru ailelere devletin yanı sıra hayırseverler de yardımda bulunuyor.

İzmir'deki hayırseverler tarafından toplanan oyuncaklar, terör mağduru öğrencilere dağıtılmak amacıyla Yüksekova Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaştırıldı.

Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ve şube müdürleri, gönderilen oyuncakları yaklaşık 200 öğrenciye dağıttı.

Canlı, yaptığı açıklamada, hediyeleri gönderen hayırseverlere ve Kaymakam Çenet'e yardımlarından dolayı teşekkür ederek, öğrencilerle sürekli bir araya geldiklerini ve onlarla yakından ilgilenmeye devam edeceklerini söyledi.

Oyuncak almanın sevincini yaşayan öğrenciler de hayırseverlere ve yetkililere teşekkür etti.

Sıradaki Haber