17 °c

İzmir'e mevsimin ilk karı yağdı

İZMİR (AA) - İzmir'in yüksek kesimlerine mevsimin ilk karı yağdı. Hafta başından bu yana yağışlı havanın etkisini sürdürdüğü kentte, hava sıcaklığının düşmesiyle yüksek kesimlere kar yağışı görüldü. Karşıyaka ilçesi Yamanlar Dağı'nın zirvesine de mevsimin ilk karı düştü. Dağın zirvesindeki Karşıyaka Belediyesi Gençlik Eğitim ve Kamp Merkezi beyaza büründü. Bölgeye gelen bazı...

Güncel Haberi
İzmir'e mevsimin ilk karı yağdı
İzmir'e mevsimin ilk karı yağdı

İZMİR (AA) - İzmir'in yüksek kesimlerine mevsimin ilk karı yağdı.

Hafta başından bu yana yağışlı havanın etkisini sürdürdüğü kentte, hava sıcaklığının düşmesiyle yüksek kesimlere kar yağışı görüldü.

Karşıyaka ilçesi Yamanlar Dağı'nın zirvesine de mevsimin ilk karı düştü. Dağın zirvesindeki Karşıyaka Belediyesi Gençlik Eğitim ve Kamp Merkezi beyaza büründü.

Bölgeye gelen bazı İzmirliler ise karın tadını çıkardı. Çocuklarıyla kar topu oynayan, hatıra fotoğrafı çektiren vatandaşlar, otomobillerinin üzerine de kardan adam yaptı.

Erhan Akgöl, Yamanlar Dağı'nın zirvesine karın yağdığını sosyal medyadan öğrendiğini dile getirdi.

Ceren Akgöl de İzmir'e nadir yağan karın tadını çıkardıklarını ifade ederek, "Okulda dersler bittikten sonra babam bizi aldı ve Yamanlar Dağı'na getirdi. Eğlenceli bir zaman geçirdik." diye konuştu.

Sıradaki Haber