17 °c

Karadeniz'de 5 kiloluk levrek yakalandı

DÜZCE (AA) - Düzce'nin Akçakoca ilçesinde amatör bir balıkçı, 5 kilogram ağırlığında levrek yakaladı. Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yaşayan Volkan Sarıkaya'nın ağına, tekneyle açıldığı Karadeniz'de, 1,5 metre uzunluğunda 5 kilogram ağırlığında levrek takıldı. Yakaladığı balığı güçlükle teknesine çektiğini ifade eden Sarıkaya, nadir rastlanan levreği tuttukları için mutlu...

Güncel Haberi
Karadeniz'de 5 kiloluk levrek yakalandı
Karadeniz'de 5 kiloluk levrek yakalandı

DÜZCE (AA) - Düzce'nin Akçakoca ilçesinde amatör bir balıkçı, 5 kilogram ağırlığında levrek yakaladı.

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yaşayan Volkan Sarıkaya'nın ağına, tekneyle açıldığı Karadeniz'de, 1,5 metre uzunluğunda 5 kilogram ağırlığında levrek takıldı.

Yakaladığı balığı güçlükle teknesine çektiğini ifade eden Sarıkaya, nadir rastlanan levreği tuttukları için mutlu olduklarını söyledi.

Bu tür ve büyüklükte balığın Karadeniz'de her zaman çıkmayacağını belirten Sarıkaya, şöyle konuştu:

"Bize nasip oldu. Gayet lezzetli bir balık, büyüklüğü ile görenleri de tezgaha çekiyor. Pek nadir büyüklüğü olan bir balık olduğu için, tadı da bir o kadar farklı ve lezzetli. Balık vatandaşlar tarafından ilgi görüyor. Herkes fotoğrafını çekiyor. Ağımıza takılan bu balık, yaklaşık 5 kilo geldi. Kilosunu 70 liradan satmayı düşünüyoruz."

Sıradaki Haber